Notícies del lloc

Tallers Anem x + Mates

 
Imatge Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF)
Tallers Anem x + Mates
per Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF) - dimarts, 31 octubre 2017, 08:43
 


Aquest any dos alumnes de 4t d’ESO del centre, la Jana Balateu i en Marcel Jordà, participen als Tallers Anem x + Mates de la UdG.

Aquests tallers estan organitzats per FEEMCAT (Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya) i van dirigits a alumnes de 4t d’ESO amb bons resultats i motivació per aprendre i treballar les matemàtiques.

Cada centre de la província de Girona pot presentar els seus candidats (màxim dos) i en funció de la demanda aquests hi poden participar o no. Aquest anys ens considerem molt afortunats perquè els dos alumnes que hem inscrit hi han pogut participar.

Des del centre apostem per aquest tipus d’experiències ja que pensem que són molt enriquidores a nivell acadèmic però també a nivell personal. A més, hi ha l’afegit de conèixer diferents espais i professors de la UdG.

De moment, la Jana i en Marcel han anat a la primera trobada, el passat dimecres 25 d’octubre. Van tornar entusiasmats. En total són 10 sessions amb temàtiques ben diferents i atractives. Desitgem que les gaudeixin molt i ens ajudin a engrescar als companys que hi poden participar els propers cursos!